“Welkom in Amsterdam” 2e BOOZ instructeurstraining.

TSAdamTSA2

Zaterdag, 26 november

We moeten vanmorgen rond 08:30 in Amsterdam zijn. Sabum Robert is supervisor van “TDK school Amsterdam” en gaat samen met boosabum Serhat de gekleurde bandexamens afnemen.

We worden rond 9:00 uur hartelijk welkom geheten door boosabum Saskia en kunnen zien hoe boosabum Dennis enthousiast het examen voor de kids verzorgd. Ziet er mooi en precies uit, ze doen het goed! Ook de examens voor de jeugd en ouderen gaan goed en met precies dezelfde examenspanning als in Groningen! Mooie zaal ook en keurig aangekleed voor de examens.

De instructeurstraining start met een beoordeling van onze vorderingen. Daarbij wordt wel even doorgevraagd en samen stilgestaan bij ondernomen acties, ontwikkelingen en vorderingen. Er worden tips uitgewisseld over de aanpak en voorbereiding van de lessen en je eigen inbreng/aanpak. Leuk en leerzaam. Daarna vooral oefenen in het aansturen van de les: het ene deel van de groep is leerling, de anderen geven les en/of geven feedback. Lijkt eenvoudig maar zoals bij alles is Sabum niet zomaar tevreden: geen “ even” en “ wel goed” maar doen en nog eens doe tot het “ echt goed”  is. De middag vliegt voorbij. Matten opruimen, zaal opruimen, ompleden en dan deel 3 van ons programma: eten!

Ook de boosabums die overdag niet konden schuiven aan. Een hele gezellige en leuke avond met filmpjes, gesprekken, grappen en lekker eten. Een leerzame en gezellige maar ook lange dag…..om 23:00 uur zijn we weer in Groningen.

En alvast een afspraak in januari voor de 3e training gemaakt!

Boosabum Jonny