Over ons

BOOZ-Sport

BOOZ I.T.F. Taekwon-Do is een StadGroninger club met leden tussen 4 en 65 jaar uit de hele provincie. Wij bestaan sinds 1990 en er is dan ook veel ervaring, kennis en kunde onder onze begeleiders en instructeurs. Zij trainen en begeleiden kids (Kids Development Program), jeugd en volwassenen op allerhande niveau’s in I.T.F. Taekwon-Do. Daarnaast verzorgen we speciale groepen voor kinderen met autisme, zelfverdediging- en weerbaarheidtrainingen en school Taekwon-Do.

Het BOOZ-Pro Netwerk: sociaal en deskundig

Aan onze organisatie zijn een aantal professionals verbonden die werken op het vlak van conflicthantering en -communicatie (de Wu Wei-Methode), aggressie-regulatie en moreel redeneren (R.E.S.P.E.C.T.), werken in de sport met kinderen met ASS (Auti-Taekwon-Do), vrouwen weerbaarheid (Women Power Program) en veiligheidsbeleid voor hulpverleningsorganisaties.

Daarnaast zijn we verbonden met Blauer Tactical, één van de meest vooraanstaande trainings- en adviesorganisaties met betrekking tot veiligheid en zelfverdediging in de wereld.