Senioren 18 +

screenshotscreenshot

  • Wil je een betere conditie? Meer energie hebben in het dagelijks leven?
  • Fysiek en mentaal sterker worden?
  • Wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen?

Dan is Taekwon-Do iets voor jou!

BOOZ-ITF-Taekwon-Do is een veelzijdige koreaanse krijgskunst, een dynamische sportieve uitdaging en een effectief zelfverdedigingssysteem. BOOZ verzorgt sinds 1989 training en onderwijs in Taekwon-Do aan kinderen, tieners en volwassenen van alle leeftijden. Wij hebben speciale programma’s voor jeugd en beginners.

De BOOZ-trainingsfilosofie is gebaseerd op wederzijds respect, streven naar kwaliteit, (zelf)vertrouwen en flink zweten met een glimlach. Een sterk en lenig lichaam en weerbaarheid als resultaat.

Ook wedstrijdgerichte sporters zijn welkom: BOOZ-leden, kampioenen en instructeurs laten van zich horen op nationaal, internationaal en wereldniveau.

Met plezier ontvangen wij U in onze dojang voor meer informatie of een gratis kennismakings-les.

Wat zeggen de leden?

” Buiten dat ik het erg leuk vind, heeft het mijn lichaam sterker gemaakt. Ik heb geleerd dat je ook op hogere leeftijd nog veel kunt bereiken”

“Ik moest gisteren een belangrijke presentatie geven op mijn werk. Presentaties geven heb ik altijd spannend gevonden, maar door de kennis die ik bij Taekwon-Do lessen heb vergaard, heb ik mijn hoofd cool kunnen houden en heb ik ervan genoten. Even goed aarden, letten op ademhaling, ontspannen en woala! “

” Wat je van ver haalt is altijd beter. Vandaar dat Zwolle-Groningen maar een kleine prijs is in vergelijking met wat ik er allemaal voor terug krijg”

” De lessen zijn heel afwisselend. Het is ook erg gezellig”

” Leuke trainingen, groepsgevoel, goede sfeer om in te trainen. Lekker zweten”

screenshotscreenshot