Kids 4 – 6 en 7 – 9 jaar

Het Taekwon-Do Kids Development Program: voor de jongsten

parts-1Speciaal voor de jongsten onder ons heeft de International Taekwon-Do Federation een TKD programma voor kinderen ontwikkeld. Dit programma is gemaakt voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Echter, iedereen kan zijn voordeel doen met de inhoud van dit programma, ongeacht leeftijd.
Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingskunst. Het is een modern en effectief systeem gebaseerd op duidelijke morele en ethische richtlijnen. Taekwon-Do is een ideale activiteit voor kinderen omdat het gebruik maakt van het gehele lichaam en natuurlijke bewegingen bevat.

Het Kids Development Program gaat verder dan zelfverdediging alleen. Het omvat ook lessen over zelfbescherming, belangrijke levensvaardigheden en karakterontwikkeling. De belangrijkste zorg van iedere ouder is de veiligheid van zijn/haar kind. Daarom zijn er diepgaande veiligheidsgerelateerde modules, die gaan over onderwerpen als het omgaan met pesters en vreemden, in dit programma opgenomen.

Heeft uw kind nu de cruciale leeftijd bereikt waarop ze deel gaan uitmaken van de samenleving en vatbaar zijn voor allerlei indrukken? Ons programma zet aan tot positieve opvattingen, normen en waarden en zelfvertrouwen om uw kind een geweldige start in het leven te geven.

Trainingstijden

Aanmelden voor een proefles

Meer info…

screenshot