Sport

BOOZ heeft voor iedere leeftijd een geschikte groep

parts-8Kids 4 – 6 jaar en 7 – 9 jaar

Speciaal voor de jongsten onder ons heeft de International Taekwon-Do Federation een TKD programma voor kinderen ontwikkeld. Dit programma is gemaakt voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Echter, iedereen kan zijn voordeel doen met de inhoud van dit programma, ongeacht leeftijd.

Jeugd 10 – 14 jaar

Taekwon-Do is een goede lichamelijke scholing die veelzijdige motorische ontwikkelingen, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing stimuleert. Door Taekwon-Do training kunnen kinderen zelfvertrouwen en hun gevoel van eigenwaarde versterken. Kinderen leren samenwerken en rekening houden met elkaar. Ze leren op een verantwoorde manier met kracht en macht omgaan en voor zichzelf opkomen. Vaak voelen ze zich hierdoor meer op gemak waardoor ze zich op school beter kunnen concentreren. Bovendien zitten ze beter in hun vel.

Junioren 15 – 17 jaarparts-11

Taekwon-Do training is leuk, snel en spannend. Je leert jezelf verdedigen terwijl je ook sterker en leniger wordt. Je zult nieuwe vrienden maken in een vriendelijke omgeving, en worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Van Taekwon-Do krijg je zelfvertrouwen. Dit betekent dat je leert op jezelf te vertrouwen en eigen keuzes durft te maken.

Senioren 18 +

  • Wil je een betere conditie? Meer energie hebben in het dagelijks leven?
  • Fysiek en mentaal sterker worden?
  • Wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen?

Dan is Taekwon-Do iets voor jou!