Trainingsweekend Groningen: verslag

Op vrijdag 11 maart rond 16:00 begon onze lange lange lange, zeer lange reis naar Groningen. Na het missen van de afslag in Almere, kwamen we ergens in Zwolle.. na 3,5 rijden kwamen we uiteindelijk aan in Groningen. Een half uurtje te laat bij de training. Serhat was inmiddels al in Groningen aangekomen rond 16:00 uur na een lange reis langs Den-Helder.

De training van vrijdag avond was lekker druk en hebben we van Sabum Robert Boer sparringtechnieken geleerd. Ook hebben we even krachttraining gehad. Door middel van de ringen, de kast, de rekken en de kettlebel hebben we diverse oefeningen gedaan. Van opdrukken tot springoefeningen. Serhat had al de dag ervoor een lekkere krachttraining gehad en dit kwam er nog mooi bij.Na een vermoeide dag gingen we even gezellig gezamenlijk de stad in om wat te eten. Voordat we gingen eten hadden we nog even Turkse en Marokkaanse humor erin gegooid. Na het eten nog even tafelvoetbal gespeeld. Team Redouan-Feyza ging niet zo lekker, want we werden dik ingemaakt door Team Serhat-Jawid. Na een snelle wissen waarbij het team Serhat-Feyza werd en Redouan-Jawid had ik mooi even 2 keer gescoord. Bad Luck Redouan…! Na een super enge film op de zolder bij Serhat zijn moeder gekeken te hebben zijn we in slaap gevallen.

 

Om 8 uur waren we wakker en hadden we even lekker ontbeten.Om 10:00 uur begon de bikkel training weer bij BOOZ. Flip en Andreaa waren inmiddels ook aangekomen en zouden vandaag mooi meedoen. Vandaag hadden we een lekkere sparringstraining. Tijdens het sparren kregen we eerst taken. Een persoon mocht alleen maar schoppen en de ander alleen stoten. Zo leer je goed scherp te blijven. Daarna werd de groep in groepjes gesplitst. Er werden groepjes gemaakt van ongeveer 5 personen. Een bleef er in het midden. Wie de eerste punt maakte mocht eruit en zo deden we best veel partijtjes draaien.Na het sparren hebben we even geëvalueerd over de goede en slechte punten van jezelf. Dit was ook erg leerzaam.Na de training gingen we weer terug naar Amsterdam. Home sweet Home.. De dagen erna zijn zeker niet zonder spierpijn verlopen.

 

Hierbij willen we vooral Serhat bedanken voor het mogelijk maken van zo een leerzame weekend. Serhat zijn moeder voor het slapen en het ontbijten. En Sabum Robert Boer voor de leerzame training.

Graag zien we U snel terug in Amsterdam. Groetjessss Feyza