Terugblik op het seizoen 2006-2007

Beste BOOZO’s en ouders,

We hebben een zeer goed seizoen achter de rug. 2006-2007, het 18e BOOZ-jaar, heeft ons veel gebracht.

We hebben een fantastisch draaiende jeugdgroep: goeie sfeer, veel groei en talent, enthousiaste ouders. Ook de beginnersgroep is weer nieuw leven ingeblazen: er is een nieuw élan, er wordt hard gewerkt en de eerste resultaten daarvan worden zichtbaar in mooi Taekwon-Do. In de groep voor gevorderden zijn flinke stappen voorwaarts gemaakt. Zowel technisch als qua inzet en mentaliteit. Regelmatig en intensief trainen heeft veel BOOZO’s op een volgend niveau gebracht. Tot groot plezier van iedereen.

In de wedstrijdhoek kon succes dan ook niet uitblijven: diverse titels op nationaal, internationaal en wereldniveau. Twee maal goud op een EK, zilver en brons op de World Cup en brons op de WK. Met het nederlandse team, dat sinds een paar jaar wordt begeleid door Sabum Robert, zijn nog meer fantastische prijzen behaald, waaronder zelfs een wereldtitel op de laatste WK in Canada.

Bovendien hebben onze mannen in het nederlands team, Farid en Gework, nu allebei een sponsor, Robingco.

De club heeft een nieuwe site, al door meer dan 15.000 (!!!) mensen bezocht, met veel interessante onderwerpen voor onze mensen (het laatste nieuws, de tuls in video, alle stapsparring, verslagen, de agenda, foto’s, theorie en examenstof, chatten, artikelen, links enz.). BOOZ-leden kunnen gebruik maken van al deze info wanneer ze zijn ingelogd, lees daarover op onze site. Gewoon doen…..

Het nieuwe seizoen 2007-2008 staat voor de deur en er staat al een boel op ons programma, nieuwe technieken en vaardigheden, wedstrijden, dan-examens en vooral veel trainingsplezier.

Kortom veel redenen tot enthousiasme…..

 

Sabum