Taekwon-Do voor Jeugd

juniors

  Trainingstijden en Rooster 

Aanmelden voor een proefles 

BOOZ Taekwon-Do Introductie Filmpje  

 

Iets nieuws proberen? Zoek je een uitdaging?

Taekwon-Do training is leuk, snel en spannend. Je leert jezelf verdedigen terwijl je ook sterker en leniger wordt. Je zult nieuwe vrienden maken in een vriendelijke omgeving, en worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Van Taekwon-Do krijg je zelfvertrouwen. Dit betekent dat je leert op jezelf te vertrouwen en eigen keuzes durft te maken.

Misschien slaag je in iets waarvan je niet had verwacht dat je het zou kunnen. Spectaculaire technieken leren of bijvoorbeeld in een paar jaar een zwarte band halen. Je kunt meer dan je denkt ….

De training is veilig en je hoeft niet fit te zijn om te beginnen. Trainingen worden opgebouwd en passend gemaakt. We hebben lesmateriaal voor alle niveaus.

Ben je geïnteresseerd in wedstrijden? Een deel van onze leden, niet allemaal, zijn dat ook. Zij doen regelmatig aan wedstrijden mee, in Nederland maar ook internationaal. Onze mensen komen uit voor het Nederlands Taekwon-Do team en reizen de hele wereld over om mee te doen aan grote evenementen zoals Europese- en  wereldkampioenschappen. Niets is onmogelijk.

Just (Taekwon) – Do it!

 

Wat zeggen de leden en hun ouders:

“Als ouder ben ik erg enthousiast over BOOZ. Alle kinderen worden met respect behandeld, ongeacht hun kunnen. Ook onderling wordt er door de kinderen vriendelijk en respectvol met elkaar omgegaan. En er wordt fanatiek getraind! Een aanrader voor iedereen die wil sporten in een sociale en respectvolle omgeving”

 

“Ik heb mijn dames op Taekwon-Do gedaan omdat ik het belangrijk vindt dat zij zich kunnen verdedigen als het nodig mocht zijn. Verder voor hun zelfvertrouwen. Wat ik nu zie is dat mijn dames met plezier naar Taekwon-Do-les gaan en ook serieus aan de lessen meedoen. Wat mij  opvalt is dat de leden respect voor elkaar hebben.”

 

 

Organisatie I.T.F. Taekwon-Do in Nederland