Promat Open Zeeuwse 2009 succes

 

Afgelopen zondag 8 maart waren de Open Zeeuwse kampioenschappen in Middelburg. We waren met een klein groepje maar ondanks dat hebben we een geslaagd weekend gehad! Van onze club waren meegekomen: Celine, Gaibar, Kevin, Sietske en natuurlijk Sabum Robert. We waren zaterdag al vertrokken omdat we anders zondag wel erg vroeg weg moesten uit Groningen. Middelburg is tenslotte minstens 3 uur en een kwartier rijden. Het was een zeer goed georganiseerd toernooi en dat was ook wel nodig met drie onderdelen (springen, tuls en sparren) en meer dan 300 deelnemers.

Naast het coachen van de Boozo’s had Sabum het erg druk met allerlei dingen voor de selectie. Dus ondanks dat we niet met veel waren heeft hij zich wel vermaakt!

Boosabum Sietske deed ’s ochtends mee met het onderdeel tuls en was ’s middags scheidsrechter bij het onderdeel sparren.

Iedereen is in de prijzen gevallen en kan tevreden terug kijken op het toernooi. Hieronder de uitslagen:

 

Sietske:           1e plaats tuls in de categorie Senioren Dames 1e dan

Celine:            2e plaats springen in de categorie Jeugd Meisjes -1.60 m

Gaibar:            3e plaats springen in de categorie Junioren Heren B klasse

                        2e plaats sparren in de categorie Junioren Heren -63 kg B klasse

Kevin              3e plaats sparren in de categorie Junioren Heren +70 kg B klasse

 

Het zou leuk zijn als we de volgende wedstrijd met een grote groep Boozo’s aanwezig zijn! Naast dat het gewoon gezellig is, is het ook zeer leerzaam. Dus bereid je maar alvast voor!

 

Taekwon!

 

Groetjes boosabum Sietske