Kevin van der Veen naar Silverstone, Engeland

Gewaardeerd lid Kevin van der Veen gaat meedoen aan een race-wedstrijd in Engeland op het wereldberoemde Silverstone-circuit. Met een zelfgemaakte race auto!

Dinsdag 12 juli vertrekt hij met zijn team richting racecircuit Silverstone. Ze strijden daar de rest van de week tegen ongeveer 120 andere universiteiten vanuit alle hoeken van de wereld (denk aan de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Australië…. en nog veel meer!) en hopen bij het evenement natuurlijk zo hoog mogelijk te scoren, en natuurlijk alle races uit te rijden.

Dat rijden wordt wel interressant, aangezien de regels stellen dat er vijf courreurs moeten zijn. Samen met vier teamgenoten mag Kevin zijn creatie over de finishlijn sturen… Iets waar hij erg naar uit kijkt.

Alle informatie over het raceteam (Hanze Racing Division), en het evenement kunnen jullie vinden op onze website: http://www.hanzeracingdivision.nl

Daarnaast houd men de vorderingen, en het evenement bij op Facebook (http://www.facebook.com/hanzeracingdivision) en Twitter (http://twitter.com/#!/hanzeracing)

 

Kevin veel succes!!!