BOOZ Connection Jeugd Club Toernooi

Geplaatst op 12-02-2024.

10 Februari was de dag waarop de 2024 voorjaarseditie van ons gezellige BOOZ club toernooi plaatsvond. Met een kleine 40 deelnemers en een grote groep helpende handen, scheidsrechters en coaches was het weer een hele mooie club bijeenkomst.

Vier onderdelen stonden er op het programma: sparren, Tul, springen en breken. En wat was het weer een feest om al die vrolijke gezichten bezig te zien op deze spannende en ontspannende ochtend in februari. Ook ouders en enthousiasten vulden de zaal. Oud leden kwamen opdraven, soms met hun kinderen, en iedereen was vrolijk en geïnteresseerd. Heel mooi aan deze club toernooitjes, die twee maal per jaar worden gehouden, is om te zien hoe de kids en de jeugd zijn vooruitgegaan. Het is een moment om dat te vieren. De ochtend is heel sportief verlopen en er waren spannende partijtjes te zien.

Het toernooi is een eerste op stap voor alle leden die ook wel eens aan een wedstrijd elders mee zouden willen doen. Ook de leden van de BOOZ wedstrijdgroep kwamen in actie. Zij groeien naar de atletische vaardigheden toe die nodig zijn om om zich te kunnen meten elders. Dank voor alle inspanningen, vrolijke sfeer en mooie momenten.