Speciale ITF Kids Course

Geplaatst op 31-10-2018.

Op 1 en 2 december 2018 zal er een speciaal ingelaste ITF Kids Development Course worden gehouden in Zaandam. Het ITF Kids Program krijgt een grote update en dit is DE kans om er vroeg bij te zijn. Voor alle graduaties, dus schoolhouders: neem je hele lerarenteam mee!

Op de achtergrond speelt een zeer recente ontwikkeling die voor ons als bond kansen biedt. Dit cursusweekend is namelijk het startpunt voor een pilot voor een intensieve samenwerking tussen ITF Taekwon-Do scholen, haar instructeurs en lokale overheden. De stad Zaandam bijt de spits af. Dit bijzondere project en de nieuwe mogelijkheden voor ITF Nederland-scholen die het ITF Kids programma (willen gaan) voeren, worden gepresenteerd en toegelicht tijdens dit cursusweekend.

Het ITF Kids Development Program is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen ten gunste van hun fysieke, mentale en cognitieve ontwikkeling. Kinderen leren op speelse wijze belangrijke levensvaardigheden, met de “DO” als uitgangspunt.

Nieuwsgierig? Mis deze cursus niet.

Evenement link ITF Kids Development Course 1+2 December

Lees meer over het ITF Kids Development Program.