Nieuwjaarsboodschap 2018

Geplaatst op 14-01-2018.

Beste I.T.F.-vrienden, masters, instructeurs en allen die hun waardevolle vrije tijd investeren en zich voor I.T.F. Nederland inspannen,

Met gepaste trots kan er worden gemeld dat het goed gaat met ons.

Gestage groei op alle vlakken wordt zichtbaar. I.T.F. Nederland is in beweging en bruist van de activiteiten. Nieuwe initiatieven en commissies worden gedragen door enthousiaste leden die nieuwe kennis en competenties meebrengen en ons zo verrijken en versterken.

Vorig jaar zijn een PR/Communicatie-, een Sponsor- en een Productiecommissie gestart, is de WSC gestart met een e-learning module voor de scheidsrechteropleiding, is de CTO gestart met een nieuwe uitgebreide en gemoderniseerde examensyllabus, draait de WOC alle Master Series-toernooien met het Sportdata-systeem, is er een nieuwe teammanager aangesteld voor de TSC, ontwikkelt de ITS-commissie de O-ITS (ondersteuner niveau 1) voor de Z-ITS instructeurs en hebben verschillende nieuwe scholen ons gevonden en zich aangesloten.

Dit naast de prachtige volle activiteitenagenda met cursussen van de Commissie Techniek, de Scheidsrechtercommissie, onze NOC*NSF erkende lerarenopleiding: de Z-ITS, vele seminars met internationale gasten, de goed bezette toernooien van de Master Series, de selectietrainingen van de Trainings- en Selectie Commissie voor het succesvolle Nederlandse team en allerhande andere initiatieven van onze leden.

Natuurlijk zijn er nog wensen en zaken die aandacht verdienen om onze bond nog sterker, professioneler en aantrekkelijker te maken voor onze leden en geïnteresseerden. Ook dit jaar vragen wij daarom weer om jullie ondersteuning, goede moed en enthousiasme.

Kortom: de Allerbeste Wensen voor jullie voor 2018!

Sabum Robert Boer

Voorzitter I.T.F. Nederland