Instructeursdag, Plaquetraining en ALV in Asperen

Geplaatst op 05-05-2017.

Plaquehouders: Volgend weekend hebben we op zaterdag 13 mei de Instructeursdag en zondag 14 mei de Plaquetraining en aansluitend de Algemene Ledenvergadering! Aanmelden via secretariaat@itf-nederland.nl

Allereerst: mocht je willen overnachten, boek dan snel je kamer (o.v.v. “ITF Nederland”, zie contactgegevens in de uitnodiging).

Vorig jaar geheel over het hoofd gezien, maar wie blijft slapen kan (gratis) gebruik maken van de geweldige faciliteiten van Health Center De Schildkamp… en die zijn niet mis!

Tijdens de Instructeursdag (zaterdag) zullen we starten met een kleine brain teaser als warming up, om vervolgens de ITF Convention die februari j.l. in Benidorm (Spanje) werd gehouden in de revue te laten passeren – en met name hoe de inspirerende ideeën en plannen die daar werden gepresenteerd zich verhouden tot die van I.T.F. Nederland.

We trakteren je op een lekkere lunch en daarna gaan we buitenspelen… Het is nog een verrassing wat ons te wachten staat!

Afgekoeld en opgefrist vervolgen we de middag met presentaties over een met het Charyotsysteem te integreren boekhoudpakket (wat je als schoolhouder een berg dubbel werk kan schelen); de kansen van het gebruik van social media als Taekwon-Do school; en we hebben een professional op het gebied van het versterken van het mentale aspect van (jonge) sporters te gast.

Na de afsluiting nodigen we je uit voor een diner en een drankje. Er is trouwens een bowlingbaan ter plekke…

Op zondag starten we met de Plaquetraining, die zal worden verzorgd door onze commissies.

Na de pauze is het tijd voor de Algemene Ledenvergadering (agenda in uw mailbox), waar alle schoolhouders, of hun vertegenwoordigers, voor zijn uitgenodigd.

Let op: als je iemand machtigt, dan dienen we de machtiging via secretariaat@itf-nederland.nl tijdig binnen te hebben.

We zien jullie volgend weekend!