Zelfverdediging: ITF RadiX (Tul Applicaties)

Geplaatst op 30-03-2017.

“Zelfverdediging: ITF RadiX (Tul Applicaties) en Conflictdynamiek met Sabum Robert Boer”

De technieken en principes in de ITF Tuls zijn zeer veelzijdige instrumenten, die uitermate geschikt zijn voor de zogenaamde “close quarter combat”, oftewel: het gevecht op de korte en middellange afstand. Hoe die applicaties in elkaar steken, is echter nog geen wijdverbreide kennis binnen het ITF Taekwon-Do.

Sabum Robert Boer (VI Dan) heeft zich gestort op het herontdekken van die toepassingen. Dit doet hij met Sabum Roy Rolstad (uit Noorwegen) in hun ITF Radix project. Niet voor niets waren zij onlangs uitgenodigd tijdens de ITF Convention in Benidorm om aan de ITF-top en alle aanwezige (Grand)masters en Instructeurs te demonstreren waar ze mee bezig zijn.

Zaterdag 6 mei geeft Sabum Robert in de dojang van Taekwon-Do School Amsterdam een seminar waarin deze toepassingen uitgebreid aan bod zullen komen. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de dynamiek van conflictsituaties.

Zie onderstaande links voor de uitnodiging, inschrijving en meer informatie over ITF RadX:

• Uitnodiging
• http://www.itfradix.com/
• https://www.facebook.com/RadixITF/