Overleg Master Council

Geplaatst op 25-01-2017.

Beste leden, 14 januari jongstleden is het eerste overleg geweest van de Master Council. Dit adviesorgaan is in het leven geroepen om de masters van I.T.F. Nederland, met al hun ervaring, te laten meedenken over nieuwe ontwikkelingen. Al onze masters waren met het bestuur aanwezig bij deze aftrap. Een heugelijk feit!
Veel verschillende meningen kwamen ter tafel. Er is stevig gediscussieerd over actuele zaken zoals de verdere implementatie van het opleidingsbeleid en hoe dit te optimaliseren. De argumenten en meningen uit de gesprekken zullen dan ook worden meegenomen door het bestuur samen met de verschillende perspectieven ten aanzien van het opleiden en steunen van onze instructeurs. Al met al een goede eerste start voor dit nieuwe adviesorgaan van I.T.F. Nederland.