Nieuwe website?

Geplaatst op 14-09-2015.

Sinds enige tijd biedt I.T.F. Nederland sportschoolhouders de mogelijkheid om gebruik te maken van een scherp geprijsde ‘plug and play’ website die past binnen de huisstijl van onze internationale ITF. Dit scheelt niet alleen zeer veel tijd met betrekking tot (ver)bouwen en onderhouden van een website, ook biedt het de mogelijkheid voor een club om zich duidelijk te profileren.
In een handomdraai geef je de site de uitstraling van je club en voeg je je eigen content toe. Logo’s plaatsen, agenda beheren, fotoalbums aanmaken, een Facebookmodule invoegen, tekstuele aanpassingen, roosters maken, nieuwsberichten plaatsen, I.T.F. Nederland berichten doorplaatsen – het is allemaal met een klik geregeld.
Uiteraard ontwikkelen we de modules altijd door zodat ze up-to-date blijven. Een duidelijk voorbeeld hiervan is natuurlijk onze eigen site, maar inmiddels hebben ook Sportschool Tim Kool (http://www.sportschool-timkool.nl/) en Difesa (http://www.difesasports.nl/) hun nieuwe websites in gebruik genomen!
Meer weten? Mail naar secretariaat@itf-nederland.nl