1ste bestuursvergadering I.T.F. Nederland nieuwe bestuur

Zaterdag 18 februari vond in Arnhem de eerste bestuursvergadering plaats van het nieuw gekozen bestuur van I.T.F. Nederland. Aanwezig waren de bestuursleden Sahyun James Tjin-A-Ton, Sabum Robert Boer en Boosabums Rory de Vries, Martijn van de Velde en Wouter Meijer. Malaika McCarthy was aanwezig om het bestuur van advies te voorzien.

Na een gezellige bak koffie werd direct gestart met het maken van een taakverdeling. Dit om de dagelijkse activiteiten weer efficiënt op te kunnen starten. De taakverdeling ziet er als volgt uit:

Voorzitter: Sahyun James Tjin-A-Ton

Secretaris: Martijn van de Velde

Penningmeester: Sahyun James Tjin-A-Ton

PR en communicatie: Wouter Meijer

Financiën: Malaika McCahrty

Implementatie beleidsplan: Robert Boer

Ondersteuning: Rory de Vries

Onmisbaar voor een goed verloop van de dagelijkse bezigheden zijn Margot Elbersen en Carlo van der Braak. Margot neemt de ledenadministratie voor haar rekening en Carlo alles wat betrekking heeft op de danexamens.

I.T.F. Nederland is een financieel gezonde organisatie en bestuurlijk worden grote stappen gezet om te professionaliseren door middel van het beleidsplan. Met de hulp van Malaika is een begin gemaakt met de begroting. Zo snel mogelijk zal deze worden afgerond en bekend gemaakt. Goede ideeën zijn besproken en er wordt hard aan de uitvoering gewerkt.

Ook het 25-jarig bestaan van de bond is uitvoerig besproken en de leden kunnen een geweldig evenement tegemoet zien! Binnenkort hierover meer. Houd de website regelmatig in de gaten voor ontwikkelingen en nieuws!

Zowel de bond als geheel en het bestuur in het bijzonder kunnen natuurlijk niet zonder haar leden. Daarom is input gewenst en noodzakelijk. Heeft u ideeën, opmerkingen, en/of suggesties, dan kunt u altijd bij het bestuur terecht. Samen staan we sterker. Aan het einde van een lange en productieve vergadering gingen de leden vol nieuwe energie, goede moed en ideeën naar huis.

Groet Wouter Meijer